martes, 3 de agosto de 2010












El Mabrouk segueix fidel en descobrir els racons més recondits i allunyats del tràfic de guiris que es mouen en flotilles de barcos com un banc de peixos movent-se al mateix temps.
Es així com hem arribat a una illa abandonada al mig de la mar amb la sola companyia d'un monestir quadrat com una caixa de sabates i que en el seu moment hi deurien viure uns quants monjos però que al present tan sols n'hi queda un, aillat de tota presencia humana tret de la barqueta de pescadors que li deu subministrar les quatre coses bàsiques que li manquen. Fins que un dia hi vam desembarcar els tripulants del Mabrouk. Massa gent pel seu gust, devia pensar!, Va treure el nas per darrera la porta i en va tenir prou per tancar i barrar la paradeta i pensar "ja us cansareu de caminr sota la solana!!"
Aunque no solo nos dedicamos a hacer de Livingstone, también la vida a bordo da para sus timbas de cartas, el mus es toda una institución!!, y como no!, las barbacoas de sardinitas y pinchos de vegetales que hacen las delicias de los tripulantes!!.
Hemos llegado al Jónico de nuevo, después de dar toda la vuelta al Peloponeso volvemos a disfrutar de las islas verdes salpicadas de cipreses y aguas turquesa.
Aqui nos quedaremos unos días antes de emprender la vuelta para Italia.





1 comentario: