miércoles, 1 de junio de 2011

18º día de travesía

Posición 36º46N 32º11W. Vent 18 kt SE vel 7kt rumb 60

Alicia dice: Tarde movidita y preciosa. Dos grupos de delfines acróbatas han venido a visitarnos. Julia, uno de ellos me dijo que venían a felicitarte, ¡¡feliz cumpleaños!! Ahora mismo el GPS dice que nos queda na'...esa ducha de agua caliente...Muero de ganas de saber que todos estáis bien, en especial los de la Casa Azul, los míos.

Bet diu: Quin bon rotllo donen els dofins! i quins salts més espectaculars!, a veure si ho hem pogut gravar bé amb la càmera!Al deixar enrere Sant Martin un grup ens va venir a dir adéu, i fins avui no havíem tornat a veure'n. Fins i tot han tornat els ocells que havien desaparegut un cop vam començar a remuntar el nord i ens allunyàvem d'aigües més càlides!ara només falten les balenes!

Oriol diu: Quan sembla que queden poc més de 48 hores per arribar a les Açores i pensem que ja no pot passar res més, tot d'una... raasss!! un estrip a la vela major!! Casum!! Vinga, tots a córrer, però amb ordre, no fos cas que ens fotéssim de lloros. Vaja, que hem hagut de canviar la vela (es diu de pressa, eh!). Sort que no feia vent, ni mala mar ni plovia. Com a recompensa, després d'hora i mitja de feina, pica-pica, cerveses i una estona de bon solet. Apa-li, fins ben aviat!

Jordi dice: com els meus companys ho expliquen tot, ja no queda mes que dir que per fir podem olorar el bacallà que ens fotarem a les Açores. De moment les previsions per demà seran vents de 10 a 25 nusos de morro o al través i la mar salada. Alfred diu: sembla que ara va de debò, dijous hauríem de ser a destí. Però poden passar tantes coses! Avui la major, un altre dia el vent de morro... Tenim un punt a favor: gasoil suficient per arribar a motor si convé! Així que preparats per l'arribada (casa neta i endreçada? abraçades.

Oscar dice: La vela mayor ha decidido suicidarse y se ha rajado enterita, vaya que ha quedado para el arrastre. Como somos previsores, el Mabrouk lleva una de recambio y en un auténtico trabajo de equipo, tipo hormiguitas trabajadoras, hemos cambiado una por otra en una hora y media, eso incluye quitar patines, sables rizos... vaya que la operación ha salido bien, a quien no le saldrá también será a mi bolsillo, aix aix aix. A ver si os venís a navegar a las Azores!! que si no voy a tener que dedicarme a la pesca del bacalao (quizás sea una buena idea tal como están las cosas)

2 comentarios:

  1. quina idea, anar a amarrar per caure en el mon dels cogombres tot i deixant el dels delfins...quins canvis!

    ResponderEliminar
  2. No fastidiéis, calcule que llegarías a finales de la semana que viene (por cuatro días que no os sigo va y le pegáis caña). Quería reservar restaurante para cenar con Arodia y Yolanda. Tendré que cruzar los dedos y esperar que tengas guardia Oriol. Después queríamos pasar por casa del Alfred para tomarnos unos vinitos de su bodega y utilizar el aparatito de masaje, contando que depuesto pasaran a limpiar no te darías cuenta.
    Menos mal que tengo plan B, podríamos ir a volar.

    ResponderEliminar