martes, 31 de mayo de 2011

17º día de travesía

Pos 35º41N 35º20W Vent 15 Kt est Vel 6.3 kt a motor rumb 63.

Ya tienen fecha prevista de llegada: jueves día 2 por la tarde (si el viento fuerte lo permite…)

Oriol diu: El Mabrouk està gestant una nova espècie humana. On abans hi havia pell, ara hi ha una crosta salobre de dos dits de gruix; on hi havia cabell ha aparegut alguna cosa semblant a l'espart; l'alimentació es basa en conserves i cervesa; i el més distintiu d'aquesta nova espècie és que se'ns ha escurçat la cama dreta de tant escorar a babor i ja no sabem caminar mantenint la vertical. El nom d'aquesta nova espècie d'homínid és Homo Mabrouquensis. Percert, que algú feliciti la tieta Manolita! Petons!!

Bet diu: Día glorioso para nuestros estómagos; por fin la escora nos ha dejado cocinar un delicioso rissoto del que hemos disfrutado al mediodia gracias al gran chef Alfred!.

Alicia dice: hoy no se que contaros... Quiero llegar!

Alfred diu: Aquesta sensació de proximitat -completament falsa ja que 450 milles són moltes, i amb les previsions de vent encara més- provoca reaccions contradictòries: si que volem arribar, però no que s'acabi! Ara que, només de pensar en la feina acumulada .... Molts petons

Oscar diu: Los chicos ya estan cansadetes, normal, yo también después de no dormir más de 4 horas al día en 16 días. Por supuesto estas últimas millas no iban a ser más fáciles. Continuamos ciñiendo y para acabarlo de arreglar justo el día 2 (creíamos que llegaríamos) se nos pone casi en contra y fuerte, una baja nos amenaza por el Oeste..,pero lo conseguiremos, eso si, con sudor y lágrimas. Ceñir todo un Atlántico está siendo toda una experiencia.

7 comentarios:

  1. Hola Alfred. Molts records del Juve.Diu k s mareja nomes de pensar-hi.Ja no et queda massa. Per aqui, pregunten bastant x tu:el Pere,el de Lafarge ...El jefe no m'ha dit res.Ara montem morter ya.No segueixo. Disfruta dl k keda de navegació. Avui vaig a dinar a cal Xim amb l d Tapato...Algún peix fresc pescareu, no?dani

    ResponderEliminar
  2. Bon dia desde Pierola...els que estem a terra tant cenyir , escorar i ...també començem anar de costat, jaja.... Obviaré parlar de los suculentos manjares que hay en tierra firme, jajaja. Bufeu bufeu que ja arribeu...Una abraçada i un petonàs.Merche

    ResponderEliminar
  3. Bona tarda,

    M'agrada força la nova espècie que defineix l'Oriol, només que em pensava que també hi hauria un canvi mental en aquesta espècie, però veig que no. Encara falten dos dies de travessa i l'Alfred ja pensa en la feina acumulada (no té remei!). Bromes a part, us he anat seguint cada dia i la veritat és que tinc moltes ganes de sentir les anècdotes del viatge (segur que n'hi ha de molt bones).
    Alfred, fes un petó a l'Oriol de part meva i per a tu uns quants més i una abraçada molt forta.

    Mireia

    ResponderEliminar
  4. HOLA Oriol.Sembla que aviat tocareu terra ferma,peró per el que dius anireu de tort!!
    vigila no t'entrevanquis i haguesis de fer
    mès vacances. Deus estar content, quant
    arribis no tindràs de fer dieta.
    Disfruta dels dies que queden
    CUIDEU-VOS PETONS
    BONA NIT

    ResponderEliminar
  5. Qui serà el primer en veura terra??? Qui serà el mes àgil en pujar al màstil... o no caldrà pujar-hi? aprofiteu cada instant... abraçada!

    ResponderEliminar
  6. Hola oncle Fidu!!! I companyia...Ja tenim ganes de veure't que deus estar morenet i guapo!! Que ja no coneixeras a la teva renevoda tants dies fora!! Ja ens explicaràs les teves aventures!! Fins aviat!!!MMMMUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAA

    ResponderEliminar
  7. Hola Oriol.com diu la teva nevoda tenim ganes de veure't i jo poder fer servir el telèfon això d'escriure es complicat per mi.
    ja has gastat els "bolis"?
    CUIDEU-VOS PETONS
    BONA NIT

    ResponderEliminar