domingo, 22 de mayo de 2011

8º día de travesía

Posición 24º45N 53º02W Rumbo 180 velocidad 6kt viento SE 15 Kt

Parece que el Mabrouk está está yendo para atrás a fin de evitar la baja que les acecha. Ayer navegaron en 24h un total 0 millas!

Jordi dice: Si miráis el mapa nos encontrareis en la A de Atlántico, saludos a todos y molts petons Vicki

Alfred diu: missatge rebut. La cosa se'ns complica, per evitar els forts vents de cara no guanyem terreny, avui una "la" milla! Per sort en aquesta situació complicada tenim la xocolata de l'Elvira. Gràcies de part de tota la tripulació! Dani, si et va be prepara un missatge amb el resultat de les eleccions a Cervelló, Sta Coloma i Barcelona. Ja et diré com fer-nos el arribar. Abraçades a tots.

Alicia dice: Esto se complica, ahora toca deshacer parte del camino para evitar un frente...Eolo sigue sin hacer ni caso. A Pedro (mi ahijado el mayor), que se que me sigues: a ver si este verano sí encontramos un hueco para que pruebes esto de navegar. Y a Julia, ratita, olvidé decirte que al faro que me hiciste le gustó mucho mi casa nueva. Y yo encantada...

4 comentarios:

  1. Hola Oriol, sembla que el vent us fa la punyeta no podeu engegar un motoret?
    els partits a Terrassa queden si fa o no fa igual, jo sempra perdo
    al Pais BASC i Navarra el partit BILDU està fent forat
    CUIDEU-VOS
    PET0NS

    ResponderEliminar
  2. Alfred CIU arrassa a BCN i Girona.
    I pel vent, ja se sap, Eolo i Neptú tenen els seus capritxets.

    Molts petons i força a tots. Cuca

    ResponderEliminar
  3. Hola Alfred. Ja t'he enviat lo de les eleccións.No pateixis x tornada. Quan ho faigis, encara estarem en crisis. Treballem bastant a Ordal i molt a Pontils. Jo t'anyoro una mica, però suposo k prefereixes k t'anyori algu k et dongui + prestacions.A pasar-ho mb k s el k toca. Dani.

    ResponderEliminar
  4. Hola Alfred, com va tot? Travessa divertida eh!el dia que ens comencis a anyorar preguntarem al sant google com fer-ho per invocar als deus, per que...*el vent*... a cop de talonari, encara que sigui sense fons ¿?,... no se si vols que ho provi, jeje
    Nosaltres des d'aqui us anem seguint, a vosaltres us toca disfrutar-ho a tope.
    Ah i torna senser que jo lo de la balena o vaig de broma.
    petons i molta sort
    Imma.

    ResponderEliminar