sábado, 28 de mayo de 2011

14º día de travesía

Posición 29º13N 39º57W rumbo 30 viento ESE 20kt vel 7kt

Oriol diu: "Rajos de sol atravessen blaus marins, ses algues tornen verdes i brillen ses estrelles, que ja s'ha fet de nit. I es plàncton s'il•lumina, i canten ses balenes a trenta mil quilòmetres d'aquí". (Antònia Font)
Au, me'n torno a dalt, que estic de guàrdia :p
Petons!

Alfred diu: si, però continuem cenyint a sac, el nostre mon és inclinat. Ja comencem a fer el conte de la lletera amb tot el que ens menjarem a Horta. I no és pas que passem gana! Visca l'internet a VDX i el barça (l'Ona be suposo). Més i més petons.

Jordi diu: Después de un día nublado esperamos un mañana radiante, un gran día en el que celebraremos la victoria del Barça y brindaremos con cava y si no por mi cumpleaños (que lo es). Brindar en la gaviota por nosotros!!

Alicia dice: Hacia el norte y ciñendo again...¿quién habló de vientos portantes?? Esperando que el sol vuelva a visitarnos y viendo ya cómo vamos devorando las millas que nos faltan. Y el cielo ha vuelto a colocarse en su sitio, menos mal...

Oscar diu: Ayer 175 millas menos, ciñendo, con 30-35 nudos de viento, una noche negra, muy negra, poco dormir y tensión bien llevada, el Mabrouk fenomenal, como siempre. Todo es difícil, ir al lavabo es como acertar en la taza estando dentro de una coctelera, cocinar se parece más a la escalada y dormir es cosa de equilibristas, pero ahí esta la gracia, que no es fácil, que es duro, que te exige, uno está triturado y tremendamente vivo a la vez.

5 comentarios:

  1. aquest vespre tots els barcelonistes del mon a Wembley o davant una pantalla aqui o allà...i per ara tots neguitosos!!!Ep i la tripulacio solidaria eh...que ningu acabi sertirat per sobre bord!
    Oriol, t'has endut la biblioteca o ets tu sol una biblioteca ambulant???
    Veig que Eolo, Poseidon i cia es posen d'acord per que no us aborriu gaire!Vinga Alfred que les amenides seran booones i el fil de teixir es va acabant! Abraçada. Elvira

    ResponderEliminar
  2. Hola Oriol
    avui hem celebrat l'aniversari de la tieta i
    la Montserrat t'hem trovat a faltar.
    felicitats al teu company Jordi.
    acaba de guanyar el Barça,tothom esta content,
    ja se que a tù tant et fà però, els teus
    companys segur ho celebraran.Es emocionant!!!
    Bona nit
    CUIDEU-VOS PETONS

    ResponderEliminar
  3. per estar al dia: Barça 3- Manchester 1
    Bona nit
    Petó

    ResponderEliminar
  4. Felicidades Jordi, disfruta el viaje hasta la última brisa. Ha guanyat el Barça 3-1. Partidazo. Goles de Pedro, Ronie, Messi y Villa. Abrazos, espero que nos veamos en un par de semanas!
    Tu Bro, JM

    ResponderEliminar
  5. Oriol, com mola escoltar Batiskafo al Mabrouk, o,o,o,ooooooh! Nois q ja us queda menys!! Records per tots! Felicitats Jordi!

    ResponderEliminar