miércoles, 25 de mayo de 2011

11º día de travesía

Posición: 24º14N 47º00W Rumbo 80 Vel 5kt viento 10kt S.

Alfred diu: Per fi la cenyida ens ha donat una treva. A canvi, poc vent, que hem pogut aprofitar unes hores posant l'spi. Si més no fa bonic! Això si, després d'un xubasco amb ràfegues de 35 nusos i galledes de pluja; i el Jordi roncant! Les previsions continuen molt variables i anem adaptant l'estratègia. Ep, els de casa, estireu-vos una mica, com va tot? Grans abraçades a tots.

Oriol diu: "I la pluja es va assecar, i els núvols es van obrir, i en un instant explosiu el món es va enfonsar més enllà de l'horitzó" (R.Mas).

Oriolek dio: Ene, hemen gabiltza gora ta behera. Oraindik ez dakigu noiz hasiko garen igotzen, haize egokien zain gaudelako; baina lortuko dugu. Muxu handi bat!

Jordi dice: hoy día para recargar pilas, secar la ropa y desayunar el doble, día soleado y con viento de popa que nos ha permitido rescatar el spi del fondo del Mabrouk, en fin, un buen día!

6 comentarios:

  1. Kaixo e! uste dut oraindik hamaika edo egun gehiago itsasontzian egongo zaretela, asi k, eutsi goiari!
    Ez nekien buru jota zeundela edo hainbeste ura burua jo zaizu edo oso poetiko bihurtu zarela, zuren zain nago

    ResponderEliminar
  2. Estás molt poetic, vol dir que les coses van be
    sembla que us heu mullat,ja teniu secadora?
    El pare diu que vigilis smb el sol i si cal i
    el vent no bufa ja et vindra a buscar amb la furgo.
    CUIDEU-VOS PETONS

    ResponderEliminar
  3. Oriol reacciona, me tienes muy preocupado no te había visto nunca tan tocado. Piensa en los días que te instruí y te forme en los vuelos biplazas, en aquel aterrizaje que labramos el campo. Te, te, joder Oriol te quiero, reacciona. 
    Alfred mal padre, como es que no cuidas de tu hijo adoptivo.

    ResponderEliminar
  4. Bon dia desde Pierola....Alfred hauras d'explicar-me el significat d'aquest munt de palabrejas marineras...el que m'agrada són las teorias cuànticas, jajaja...em relaxen molt.
    De tant en tant bufo x col.laborar i que arribis quan toca, jejeje... Que acabeu de "disfrutar" d'aquesta aventura... y que los vientos os sean favorables....petons x a tots.

    ResponderEliminar
  5. Hola Alfred i companyia, sóc en Jaume. Fa dies que la gent del Gremi estem seguint la vostra aventura per l'Atlàntic.
    Veig que les esteu passant una mica canutes, però segur que l'esperiència s'ho val.
    Jo vaig arribar ahir a Lisboa, amb moltes ganes de venir-vos a saludar el cap de setmana a les Açores, però veig que amb el ritme de navegació que porteu ja podem estar tots contents si arribes per a l'Assemblea del Gremi del 16 de juny!!
    Una abraçda ben forta ;))

    ResponderEliminar
  6. Bona nit germanet!!! Espero que aixo de navegar sigui una aventura fantàtica,,, hi ha coses de les que expliques que em fan marejar només d'imaginar-me-les. Espero que tot estigui controlat i que Neptú us guii. Una abraçada!!! MOntse

    ResponderEliminar