domingo, 29 de mayo de 2011

15º día de travesía

Posición: 31º29N 38º51W Viento Est 10 kt Rumbo 15-20 vel 5,5kt

Alfred diu: l'aniversari del Jordi, la victòria del Barça, el confit de canard, i finalment un dia de sol. Ara bé, CENYINT!!! Agrairíem més informació sobre l'acampada de Plaça Catalunya. Anna, potser estarem a Lisboa el dia 4, ja et trucaré. Abraçades enllaçades.

Jordi diu: Quin dia!! els companys m'han tractat com un rei i m'han fet una festa d'aniversari amb regal i pastís, hem tingut sol que feia dies que no el veiem, hem escoltat la victòria del Barça per la radio i hem obert una ampolla de xampany, tot de primera, gràcies a tots per les felicitacions i Vicki molts petons que ja queda menys.

Bet diu: Aura! ets un solet! hem hagut d'apagar el partit 20 minuts perque Oscar havia de baixar el parte per radio i ens hem perdut el gol del Messi i de Villa. Els desaprensius de Radio Nacional han fet una retransmissió pèssima i no ens deien qui havia marcat a la segona part. I mentre estàvem menjant-nos les ungles ha arribat el teu sms salvador i ens ha tret de dubtes! merci guapa per estar a l'altra banda!

Oriol diu: Ves per on, avui no sé què dir... Molts petons!

Oscar diu: Nos quedan 659 millas! aleluya!
Mientras ellos escuchaban al Barça, yo tenía mi ipot puesto a tope para no oír nada y evitarme el sufrimiento, eso sí, con el 3 a 1 ya me atreví a escuchar el partido. Con la victoria, gran fiesta en el Mabrouk!! Entraremos en Faial con la bandera del Barça

3 comentarios:

  1. a Barcelona, tots al carrer . A sobre el Barça també ha guanyat la Champions lliga de Handball avui contra el Ciudad-Real 27 a 24 !
    quin cap de setmana!... no si ...algunes coses vaig seguint...i per la plaça Catalunya...ho he de entendre abans de poder comentar... què hi farem, per tot no hi ha temps!
    abraçada gran

    ResponderEliminar
  2. Hola Oriol
    Avui al mati hem anat a Marata a un concert de cançons occitanes.ha sigut perfecta.
    a la tarda, Barcelona. hem vist la rua del Barça i m'ha fet pena veura tanta gent movilitzada pel futbol i a la plaça de Catalunya ningu els fa cas.
    encara no arribeu a port?
    no es una excusa el vent?
    Bona nit
    CUIDEU-VOS PETONS

    ResponderEliminar
  3. Hola Alfred.Cap de setmana de molt Barça. Potser massa. A la plaça Catalunya, el teu amic Puig hi va enviar els esbirros x estomacar una mica.La gent segueix a les plaçes.No se quina direcció pot agafar el tema.La meva filla està ilusionada. Jo, exceptic.Que us vaigi mb el k kda d viatge. Bon vent!dani.

    ResponderEliminar