lunes, 30 de mayo de 2011

16º día de travesía

Posición: 34º11N 37º52W Viento Este 20kt, vel 7kt, rumb 20

Alicia dice: Y ciñendo seguimos...Ya queda poquito. Hemos tenido dos hermosos días que, creo, nos han subido a todos el ánimo. A mis amiguitos de la "casa-boch" deciros que me está resultando difícil cumplir con el encargo de encontrar a B.Laden para forrarnos así que tendremos que pasar al Plan B. Claro que vosotros diréis que sabéis de lo que os hablo pero que ya no lo lleváis ¿¿no??...Niñas, id preparando las palas para ración doble en Junio, la necesito. Rocío, acuérdate de pasar a regar mis plantitas si ves que no llueve.

Alfred diu: la situació a bord comença ser compromesa: queda poca xacolata, el Jordi torna a prendre cervesa, així que s'exhaurirà en poc temps, el vent no vol rolar, el Mabrouk no acaba de correr, hem de fer menjar de pobres (una esplèndida coca de recapte). Només hi ha una solució: que els seguidors voteu a qui tirem per la borda perquè els demés poguem sobreviure. Petons.

Bet diu: Tengo ganas de llegar a las Azores, la duda es si me acordaré de caminar ya que tantos días escorados más que andar reptamos por las paredes para no estrellarnos. Ya solo quedan 572 millas! Ahí voy bacalao!!

Oriol diu: Amb tanta ventolera i humitat ja no em queden idees i les poques que tinc me les censuren (són uns carques :p). M'afegeixo al que diu l'Alfred: ja no queda llom sec, el fuet s'acaba, la verdura fresca s'ha fet malbé, el capi s'està tornant boig i, per acabar-ho d'adobar, se'ns ha espatllat el timó (l'Òscar no vol que ho digui perquè no hi hagi pànic, però aprofito ara que no em veu). En fi, que el proper missatge potser ja estarem amotinats i a la deriva. Apa-li, petons.
Merci per la info tan precisa, casi millor ni enterarse!!

4 comentarios:

  1. Jo voto perquè us tireu tots per la borda! :) ànims, feliços dies per a tota la tripulació.

    ResponderEliminar
  2. sembla que els deus no us son favorables. Quantes bordades us falten? encara navegueu cenyits? Pel que dieu ja comenceu el règim,
    No podreu gaudir de suquets, ni verduretes a la brasa, ni...Es questió d´enginyar-se un sistema alternatiu. Per exemple dinar, però no sopar, o dinar avui i demà fer festa i així
    no esgotar el rebost per si això s´allarga i el vent bufa de proa, o una borrasca us fa tornar enrera.
    Bé, us desitjo el millor i que no perdeu el nord, i l´arribada a les Açores sigui tant triomfal com la del Barça.
    El teu pare
    Oriol.

    ResponderEliminar
  3. Bueno, ya vais llegando y ahora empieza lo mejor!Lo de pescar no se os da bien, eh? Creo que la caña no la metisteis en la maleta, no? Pues un poco de dieta no os vendra mal, a alguno mas que a otro le sobraban kilos.
    Llamad a las sirenas suavemente y ellas os arreglaran el timón.

    ResponderEliminar
  4. Kaixo, oso gertu zaudete eta margotu dut itxasoa galerian...Zaindu eta muxu handi bat!

    ResponderEliminar